Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Κυριακάτικη κουζίνα!!

Συνήθως τις Κυριακές έχουμε περισσότερο χρόνο για να μαγειρέψουμε κάτι διαφορετικό και ίσως λίγο πιο σύνθετο!Προκειμένου να εντυπωσιάσετε την παρέα σας επιχειρήστε να μαγειρέψετε κρέας με δαμάσκηνα, βερίκοκα, σταφίδες ή ακόμη και κάστανα στην κατσαρόλα ή την γάστρα! Κάποιοι ισχυρίζονται μάλιστα ότι είναι συνταγή που προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα! Συνοδέψτε τα με ρύζι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου